Auto verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor het opnemen van de auto. Bel 078 - 617 63 61 of stuur een mail naar info@auto-auctions.nl.

Bij de intake nemen wij alle gegevens van de auto op en maken foto’s. Dit duurt ongeveer 20-30 min, hierna neem je de auto gewoon weer mee naar huis.

Op de kijkdag van 10:00 tot 15:00 uur laat je de auto bij ons achter. Tijdens de kijkdag, wordt er niet proefgereden en als een kijker de motor wil horen, starten wij de auto. 

 

* Je kunt je auto gedurende de looptijd van de veiling ook op onze locatie achterlaten. 

Aan het eind van de veiling leggen wij het hoogste bod aan je voor. Je beslist zelf om de verkoop door te zetten of terug te trekken. 

DE AUTO BLIJFT ONDER GUNNING!

De auto blijft altijd onder ‘gunning’ staan. Dat betekent dat je altijd zelf beslist aan het einde van een veiling wat er met jouw voertuig gebeurd. Besluit je de auto niet te gunnen? Dan kunnen wij deze altijd nog een keer opnemen in een veiling. Geen gebruik meer maken van onze service? Dan betaal je geen enkele kosten. Echt no cure no pay!

Meld je auto GRATIS aan!

Bedankt voor het aanmelden van je auto. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Banner website AA-3-03.jpg

LOOPTIJD

Je kunt je auto gedurende looptijd van de veiling ook op onze locatie achterlaten.

 

De looptijd van een veiling is 11 dagen.

Onze veilingen starten altijd op een vrijdag, de kijkdag is dan 8 dagen later op een zaterdag. Een veiling sluit 11 dagen na de start, op een dinsdag 20:00 uur.

 

Aanmelden voor de volgende veiling?

Mail naar info@auto-auctions.nl of vul het contactformulier

op onze website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.