Banner website AA-05.jpg

DE OPLOSSING VOOR JOUW INRUILAUTO'S

Auto Auctions biedt dé oplossing voor het snel verkopen van inruilauto’s. Het unieke online veiling systeem van Auto Auctions bespaard je niet alleen tijd en energie, het zorgt ook voor minder werk. Autohandelaren hoeven niet meer fysiek langs te komen en auto’s hoeven niet aangemeld te worden in een biedsysteem. Oftewel, een winstgevende oplossing voor het behouden van een breed uiteenlopend wagenpark. 

NO CURE NO PAY

Auto's inbrengen is geheel kosteloos en het hoogste bod is altijd voor jou! De koper betaalt namelijk de kopers kosten. Auto’s blijven altijd onder gunning staan en zo ben je de gehele veiling, maar dus zeker ook na afloop 100% in control. Tevreden met het hoogste bod? Gefeliciteerd! Wij zorgen voor een professionele afhandeling. Niet tevreden met het hoogste bod? Dan nemen wij de auto kosteloos mee tijdens de volgende veiling of je neemt de auto terug. Echt no cure no pay autoveilingen dus!​

AUTO AUCTIONS ZORGT VOOR ONTZORGEN!

Het inbrengen van auto’s kost je helemaal niets én het bespaard tijd en geld. Wij nemen namelijk alle werkzaamheden uit handen en verzorgen je van a tot z. Auto’s worden door ons deskundige team ingevoerd in het veilingsysteem, er zijn geen onderhandelingen nodig met autohandelaren en tot slot kunnen wij je garanderen dat het je geen cent kost wanneer er geen deals worden gesloten.

 

Ook zorgen wij, al voor de start van de veiling, voor meer ruimte op je terrein of in de showroom. In overleg, zorgen wij ervoor dat de ingebrachte voertuigen bij Auto Auctions komen te staan, zodat je ruimte overhoudt voor eigen handel. En als lokale partner in Dordrecht en omgeving zijn wij altijd dichtbij.

DE GROTE VOORDELEN

VOOR JOU!

No cure no pay!

1.

Auto's inbrengen is
geheel kostenloos!

2.

Tijdsbesparing voor het personeel.

3.

NOG MEER VOORDELEN:

 

1.

Aan het einde van iedere veiling overleggen wij de biedingen met je. Auto’s blijven altijd onder gunning staan en je blijft zelf in controle.

2.

Inruilauto’s hoeven niet meer te worden ingevoerd in een biedsysteem.

3.

Hogere opbrengst door veel eindgebruikers op de veilingen.

 

4.

Kosteloos nogmaals veilen.

5.

Geen onderhandelingen meer op je eigen locatie.

6.

Meer ruimte op je eigen terrein.

Banner website AA - B2B-08.png

KOSTELOOS AUTO'S INBRENGEN

Dus ook geen kosten achteraf

 

Auto’s inbrengen in onze veiling(en) is geheel kosteloos. En dat blijft ook zo! De koper betaalt namelijk de kopers kosten en het hoogste bod is 100% voor jouw portemonnee! Wij zorgen ervoor dat jij de touwtjes in handen houdt, voertuigen blijven altijd onder gunning staan en alleen jij bepaalt wat er na afloop van een veiling gebeurt.  

 

Verkopen, nogmaals veilen of terughalen. Alles is mogelijk en ook in deze fase adviseren wij je graag!

VOOWAARDEN INBRENGEN AUTO'S

1.

De auto mag niet online geadverteerd staan.

2.

De auto mag geen ernstige verborgen gebreken hebben.

3.

Heeft de auto schade gehad? Meld dit dan aan ons. Wij beoordelen dan of deze goed herstelt is en kunnen dit netjes melden in onze kavel.

4.

De auto dient schoon te worden aangeleverd.

Banner website AA b2b -06.jpg

Jouw locale
veiling partner